Suzanne Louis

Over Suzanne

Suzanne’s achtergrond in internationale bedrijfskunde en business information management verenigt haar passies voor organisatie, strategie en het creëren van waarde met data en IT. Concreet heeft zij zich ondergedompeld in de wereld van strategie en beleid rondom datakwaliteit, management en governance. Haar rollen als management assistent bij MYOMY do goods en studiemanager bij SlimStuderen boden tijdens haar opleiding de perfecte praktische voedingsbodem voor het ontwikkelen van een diverse skillset. Zij heeft sterke analytische vaardigheden en heeft ervaring met het opzetten en begeleiden van verscheidene IT- en efficiëntieverbeteringstrajecten.

De opgebouwde theoretische en praktische kennis op deze vlakken vormt een zeer geschikte basis voor pragmatische toepassing in de praktijk; ze heeft de afgelopen tijd dan ook ruimschoots ervaring op gedaan op het vlak van organisatieverandering.

Met haar nieuwsgierige, energieke aard bekijkt ze problemen met een frisse blik. Ze haalt voldoening uit teamwork en het oplossen van ingewikkelde vraagstukken.

“Kwalitatief goede data in combinatie met de juiste competenties is van onschatbare waarde voor organisaties.”

Suzanne Louis

+31 657268679

Contact

Referenties

Publicaties